Party

În cazul sărbătorii unui eveniment de tip zi de naștere, oferim acces la gama completă de servicii pe care le avem în spațiu.

Mixul de activități se adresează fiecărui grup de vârstă, reușind să le facă cu ochiul atât celor mici, cât și celor mari.

O parte din activitățile noastre pot fi aduse și în alte locații, dacă aveți o spațiu în care să vă desfășurați, dar doriți să aveți alături și propunerile noastre.

Vă întâmpinăm cu:

2 Escape Room Clasice

4 stații VR

> 15 VR Escape Room

> 20 jocuri și experiențe VR

> 40 Board Games

Evenimente la alte locații

Vă invităm să transformați o seară obișnuită într-un eveniment special alături de prieteni și familie în spațiul nostru dedicat petrecerilor. Indiferent de ocazie – aniversare, reuniune, sau simpla dorință de a petrece timp de calitate împreună – vă oferim un cadru perfect pentru a crea amintiri de neuitat.

Cu atmosfera noastră prietenoasă și ospitalieră, vă veți simți ca acasă în timp ce vă bucurați de activitățile și facilitățile noastre variate. De la jocuri de societate și escape room-uri captivante până la sesiuni de realitate virtuală și activități distractive pentru toate vârstele, există ceva pentru fiecare în cadrul petrecerii dumneavoastră.

Cu ajutorul echipei noastre profesioniste și prietenoase, veți beneficia de servicii personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră. De la organizarea tematicii petrecerii și decorarea spațiului până la planificarea meniului și a divertismentului, ne asigurăm că fiecare detaliu este perfect pus în valoare pentru a vă oferi o experiență memorabilă.

Zile de naștere
Zile de naștere

În plus, vă recomandăm servicii de catering care să se potrivească gusturilor și preferințelor dumneavoastră. Fie că doriți un bufet informal sau gustări delicioase, veți avea parte de o selecție variată de preparate proaspete și savuroase.

Indiferent de vârsta și interesele participanților, vă asigurăm că petrecerea dumneavoastră va fi plină de distracție, râsete și momente speciale. Ne străduim să creăm un mediu relaxant și prietenos, unde toată lumea se simte binevenită și implicată.

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o petrecere plină de bucurie și entuziasm. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile evenimentului dumneavoastră și pentru a crea împreună o petrecere de neuitat pentru prieteni și familie.

O mare parte din activitățile propuse de noi se pot desfășura și în alte locații alese de organizatori. Astfel nu ezitați să apelați la serviciile noastre dacă vă doriți activitățile noastre la evenimentul vostru. De la ateliere pentru copiii la componente de tip Party sau festival.

Paleta de servicii se lărgește în afara spațiului nostru cu activități interactive și zonă de aventură pentru copiii. De asemenea, putem organiza treasure hunt-uri personalizate care să conțină elemente personalizate în funcție de tematica evenimentului.

Zile de naștere

Pachete