Eveniment pentru compania ta?

Spațiul nostru, prin activitățile propuse: Escape Room, Realitate Virtuală și Board Games, este o alegere ideală pentru tine și colegii tăi.

Cauți un loc pentru un teambuilding de câteva ore? Facilitatorii noștri pot crea din experiența unui Escape Room o adevărată sesiune de dezvoltare a abilităților personale și profesionale, putem oferi o gamă largă de servicii.

Vă surâd activitățile noastre, dar ați dori să le vedeți la un eveniment în afara locației noastre? Putem să vă ajutăm inclusiv cu acest lucru.

Vă întâmpinăm cu:

2 Escape Room Clasice

4 stații VR

> 15 VR Escape Room

> 20 jocuri și experiențe VR

> 40 Board Games

Evenimente la alte locații

Treasure Hunt

Event Corporate: Escape Room; Virtual Reality; Board Games

Vă întâmpinăm cu bucurie în spațiul nostru dedicat evenimentelor corporate, unde vă oferim o experiență de neuitat pentru echipele voastre. Indiferent de obiectivul evenimentului dumneavoastră, suntem aici să vă ajutăm să creați o atmosferă inspiratoare și productivă.

În spațiul nostru modern și bine echipat, vă punem la dispoziție o varietate de activități și servicii personalizate pentru a consolida legăturile și performanțele echipei dumneavoastră. De la sesiuni interactive de team building și jocuri de simulare la ateliere de dezvoltare a abilităților și prezentări inspiraționale, fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră este meticulos planificat pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor specifice ale companiei dumneavoastră.

Echipa noastră experimentată de organizatori de evenimente corporate vă va ghida prin fiecare etapă, asigurându-se că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea o experiență memorabilă. Suntem dedicați să oferim un mediu prietenos și profesionist, în care participanții să se simtă confortabil și să se conecteze într-un mod autentic. Fie că doriți să încurajați colaborarea, inovația sau creativitatea în echipa dumneavoastră, suntem aici să vă ajutăm să atingeți obiectivele și să construiți relații puternice.

Indiferent de dimensiunea evenimentului dumneavoastră, vă putem asigura o atmosferă personalizată și facilități de ultimă generație.

Vă invităm să alegeți spațiul nostru pentru evenimentele corporate și să ne permiteți să vă oferim o experiență profesională și personalizată. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile evenimentului dumneavoastră și pentru a începe planificarea unei experiențe unice, care va rămâne în memoria participanților dumneavoastră mult timp după încheierea evenimentului.

Event Corporate: Escape Room; Virtual Reality; Board Games

O mare parte din activitățile propuse de noi se pot desfășura și în alte locații alese de organizatori. Astfel nu ezitați să apelați la serviciile noastre dacă vă doriți activitățile noastre la evenimentul vostru. De la ateliere pentru copiii la componente de tip Party sau festival, până la activități clasice de teambuilding suntem pregătiți să aducem plus valoare evenimentului vostru și în afara locației noastre.

Paleta de servicii se lărgește în afara spațiului nostru cu activități de tip team building clasic, cu activități și debriefing, cu activități interactive de comunicare, lucru în echipă, time management și lucru sub presiune.