Virtual Reality

Exit Reality te întâmpină cu o gamă variată de activități VR. În primul rând avem peste 15 Escape Room în realitate virtuală, iar la acestea se adaugă alte zeci de jocuri experiențe.

Astlfe, indiferent de genul de joc video preferat, sigur vei găsi experiențe potrivite pentru tine.

Motive să ne calci pragul

4 stații VR de ultimă generație

Configurație de ultimă generație

Experiențe individuale

Experiențe de echipă

> 15 VR Escape Room

> 20 jocuri și experiențe VR

Shootere, simulatoare, Sports, strategie etc.

Escape Room VR

Aici veți avea ocazia de a explora o varietate de jocuri de escape room immersive și pline de provocări, create de furnizori de top de pe piața mondială. Vei fi transportat în scenarii complexe și detaliat realizate, în care veți fi nevoiți să rezolvați puzzle-uri inteligente, să descoperiți indicii ascunse și să lucrați în echipă pentru a găsi soluțiile și a rezolva misiunea în timp util.

Indiferent dacă sunteți un pasionat al jocurilor de escape room sau un novice în lumea realității virtuale, zona noastră vă va oferi o experiență de neuitat.

Jocuri în Realitate Virtuală
Jocuri în Realitate Virtuală

Alte Experiențe VR

Vă oferim o gamă diversificată de alte aventuri virtuale care vă vor transporta în universuri fantastice și vă vor oferi o experiență de neuitat.

Pășiți în pielea unui luptător curajos în jocurile noastre de tip shooter, unde veți înfrunta inamici periculoși și veți testa abilitățile de a manevra arme virtuale cu precizie și rapiditate. Deveniți un pilot de curse și simțiți adrenalina curselor la viteze uluitoare. Ieșiți în spațiu și explorați sisteme solare îndepărtate, descoperind comori ascunse și admirând frumusețea cosmică în jocurile noastre de explorare spațială.

Ce este o cameră de evadare VR?

O cameră de evadare VR este o experiență de divertisment care folosește tehnologia de realitate virtuală în care sunt introduse elemente de joc și puzzle-uri specifice camerelor de evadare tradiționale. Într-un astfel de joc, jucătorii sunt plasați într-o lume virtuală și trebuie să găsească indicii, să rezolve puzzle-uri și să ia decizii strategice pentru a evada dintr-o situație dificilă sau pentru a rezolva o misiune. 

Deși jucătorii sunt înconjurați de mediul virtual, ei pot interacționa cu obiecte și personaje din joc cu ajutorul unor dispozitive de control sau chiar cu propriul corp. O cameră de evadare VR oferă o experiență complet imersivă, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta aventuri și scenarii fantastice.

Dacă folosesc ochelari de vedere, pot folosi ochelarii VR?

Headset-urile VR sunt concepute pentru a permite purtarea ochelarilor în timpul jocului.

Pot să joc singur?

Jocurile noastre Escape Room VR, se joacă în echipă, dar există câteva jocuri VR și de masă pe care le poți juca singur. De asemenea, avem și câteva puzzle-uri și jocuri logice care pot fi parcurse individual.

Se poate modifica numărul de persoane pentru o rezervare?

Desigur, atâta timp cât echipa este formată din minim 2 persoane și maxim 6. Vă atragem atenția că în cazul în care plata s-a realizat online, iar numărul de jucători prezenți la activitate este mai mic decât cel pentru care s-a realizat plata, atunci diferența va fi returnată sub formă de voucher. Voucherul va putea fi folosit la toate serviciile oferite de noi.

Ce metode de plata putem folosi?

Există mai multe metode de plată, aceasta se poate realiza:

  • La momentul efectuării rezervării, folosind un procesator de plăți online;
  • La fața locului folosind numerar
  • La fața locului folosind cadrul
  • Prin intermediul unor platforme intermediare (iabilet.ro sau entertix)