Escape Room Clasic

Un escape room este un spațiu tematic în care participanții intră pentru a rezolva o misiune. Echipa trebuie să găsească indicii pentru a rezolva puzzle-uri, a finaliza cu succes provocările și de a rezolva misiunea înainte ca timpul să se termine.

La Exit Reality este un Escape Room în Timișoara ce vă așteaptă cu 2 aventuri captivante: Jurassic Room și Dracula’s Castle.

Ești pregătit?

Escape Room Timișoara

2 camere de evadare

Jurassic Room

Dracula’s Castle

2-6 jucători / echipă

Vârstă: +12 ani

Dificultate: Medie 

Preț: 65 lei / persoană

Dracula’s Castle

În această noapte furtunoasă, ați decis să vă ascundeți de furtună în această reședință legendară. Cu inimile pline de entuziasm și cu nerăbdare în ochi, nu bănuiți că adevărata voastră aventură abia începe.

Pe măsură ce pășiți înăuntru, ușa se închide înspăimântător în spatele vostru. Un fior străbate fiecare membru al grupului, iar incertitudinea vă cuprinde. Sunteți captivi în Castelul Contelui Dracula și singura modalitate de a scăpa este să găsiți o cheie misterioasă ascunsă în aceste încăperi pline de taine.

Escape Room: Dracula's Castle și Jurassic Room
Escape Room: Dracula's Castle și Jurassic Room

Jurasic Room

Sunteți un grup de vânători de recompense a cărui scop în această incursiune epică este de a colecta mostre prețioase de ADN pentru a continua experimentele ce urmăresc reînvierea fascinantelor creaturi preistorice.

Intrați într-un spațiu abandonat, care acum este populat de dinozauri înfricoșători, pentru a găsi drumul până în fostul laborator. Trebuie să vă străduiți să navigați prin labirintul camerei, descoperind indicii, rezolvând puzzle-uri complexe și evitând întâlnirile cu dinozaurii.

Jurasic Room

Dracula's Castle

Pentru rezervări, click pe butonul Book Now din dreptul camerei dorite. Dacă aveți un cod de reducere vă rugăm să specificați acest lucru la secțiunea „Cum achitați”. 

Dacă aveți un voucher fizic, fără cod de reducere pe el, va trebui să îl predați fizic la recepție. În acest caz nu puteți selecta plata online în avans.

În locația noastră se poate achita atât cash cât și cu cardul. Facturile se pot solicita la recepție.

Exit Reality este un Escape Room în Timișoara .

Game ON! Festival Game ON

Ai auzit despre Game ON! Festival? Se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie în Timișoara, la Casa Tineretului.

De ce îți spunem toate astea? Pentru că acolo se va organiza Competiția de Escape cu Treasure Hunt, Escape Box și Escape Tent. Dacă ești interesat, rămâi cu ochii pe pagina noastră și a festivalului pentru a afla cum te poți înscrie.

Accesează butoanele de mai jos pentru a vizita paginile Game ON! Festival.