FAQ

Aveți întrebări? Avem răspunsuri!

Mai jos am pregătit o serie de răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit din partea voastră. Lista se actualizează constant pe baza întrebărilor primite din partea voastră, astfel credem că vei găsi răspunsul mai jos.

Dacă întrebarea ta nu este în lista de mai jos,  nu te alarma, ne poți contacta și vom găsi răspunsul împreună.

Întrebările tale își găses răspunsul aici:

Acces în spațiu doar cu rezervare

Rezervările se fac de pe pagina fiecărui serviciu

2-6 persoane în Escape Room

1-4 persoane în VR zone

Program de lucru:

Se poate plăti Cash, cu cardul, prin platforme de ticketing și vouchere

Ce este un escape room (cameră de evadere)?

Un escape room este un spațiu tematic în care participanții intră pentru a rezolva o misiune. Camerele au un decor ce te va transpune într-o poveste, iar echipa trebuie să găsească indicii pentru a rezolva puzzle-uri, a finaliza cu succes provocările și de a rezolva misiunea înainte ca timpul să se termine.

Ce este o cameră de evadare VR?

O cameră de evadare VR este o experiență de divertisment care folosește tehnologia de realitate virtuală în care sunt introduse elemente de joc și puzzle-uri specifice camerelor de evadare tradiționale. Într-un astfel de joc, jucătorii sunt plasați într-o lume virtuală și trebuie să găsească indicii, să rezolve puzzle-uri și să ia decizii strategice pentru a evada dintr-o situație dificilă sau pentru a rezolva o misiune. 

Deși jucătorii sunt înconjurați de mediul virtual, ei pot interacționa cu obiecte și personaje din joc cu ajutorul unor dispozitive de control sau chiar cu propriul corp. O cameră de evadare VR oferă o experiență complet imersivă, oferind jucătorilor posibilitatea de a experimenta aventuri și scenarii fantastice.

Pentru ce vârstă sunt recomandate camerele de evadare?

În funcție de fiecare cameră în parte, pot fi limite de vârstă diferite. Vă recomandăm să consultați descrierea fiecărei camere de evadare pentru a afla specific acest lucru. 

Ce trebuie să am la mine?

Energie, creativitate și voie bună!

Rezervările sunt obligatorii?

Pentru a evita situații neplăcute, rezervările sunt obligatorii.

Cum se poate face o rezervare?

Se pot face rezervări pe site-ul nostru sau telefonic.

Dacă folosesc ochelari de vedere, pot folosi ochelarii VR?

Headset-urile VR sunt concepute pentru a permite purtarea ochelarilor în timpul jocului.

Se poate modifica numărul de persoane pentru o rezervare?

Desigur, atâta timp cât echipa este formată din minim 2 persoane și maxim 6. Vă atragem atenția că în cazul în care plata s-a realizat online, iar numărul de jucători prezenți la activitate este mai mic decât cel pentru care s-a realizat plata, atunci diferența va fi returnată sub formă de voucher. Voucherul va putea fi folosit la toate serviciile oferite de noi.

Cum pot să anulez rezervarea?

Pentru anularea unei rezervări, ne poți contacta telefonic.

Cu cât timp înainte de ora de start ar trebui să ajung la locație?

Este recomandat să ajungeți cu 15 minute înainte de începerea jocului pentru a vă familiariza cu conceptul și povestea camerei.

Ce se intampla dacă ajung cu întârziere?

Timpul de joc se va diminua. Rezervările sunt consecutive, iar dacă o echipă întârzie, aceasta trebuie să încheie experiența într-un timp scurt.

Ce metode de plata putem folosi?

Există mai multe metode de plată, aceasta se poate realiza:

  • La momentul efectuării rezervării, folosind un procesator de plăți online;
  • La fața locului folosind numerar
  • La fața locului folosind cadrul
  • Prin intermediul unor platforme intermediare (iabilet.ro sau entertix)
Pot să joc singur?

Jocurile noastre Escape Room clasice și VR, precum și majoritatea Board Games-urile se joacă în echipă, dar există câteva jocuri VR și de masă pe care le poți juca singur. De asemenea, avem și câteva puzzle-uri și jocuri logice care pot fi parcurse individual.

Mai multe detalii despre serviciile noastre

Realitate Virtuală

Vă așteptăm în Virtual Reality Zone, unde aventura și imaginația nu au limite! Vă oferim o experiență captivantă și variată, cu 4 stații VR care vă vor purta într-o lume plină de provocări și emoții.

Escape room

Escape Room este locul unde aventura și misterul se întâlnesc pentru a crea experiențe incredibile. Vă invităm să explorați două tematici fascinante: Jurassic Room și Dracula’s Castle.

Board Games

Zona noastră dedicată jocurilor de societate împletesc logica, misterul și distracția într-o experiență captivantă! Avem o varietate de board games, adaptate pentru toate preferințele și stilurile de joc.

Party

Fie că este vorba de o ieșire între colegi, o sărbătoare în familie sau o activitate propusă chiar de noi, Exit Reality este o alegere foarte bună. Desigur, oferim servicii și în afara locației noastre.