Evenimente

Exit Reality este un spațiu în care se pot organiza mici evenimente. Fie că este vorba de o ieșire între colegi, o sărbătoare în familie sau o activitate propusă chiar de noi, Exit Reality este o alegere foarte bună.

Vă surâd activitățile noastre, dar ați dori să le vedeți la un eveniment în afara locației noastre? Putem să vă ajutăm inclusiv cu acest lucru.

Vă întâmpinăm cu:

2 Escape Room Clasice

4 stații VR

> 15 VR Escape Room

> 20 jocuri și experiențe VR

> 40 Board Games

Evenimente la alte locații

Treasure Hunt

Zile de naștere; corporate

Evenimente Corporate

Vă întâmpinăm cu bucurie în spațiul nostru pliat pe evenimente corporate, unde vă oferim o experiență de neuitat pentru echipele dumneavoastră. Indiferent de obiectivul evenimentului dumneavoastră, suntem aici să vă ajutăm să creați o atmosferă inspiratoare și productivă.

În spațiul nostru modern și bine echipat, vă punem la dispoziție o varietate de activități și servicii personalizate pentru a consolida legăturile și performanțele echipei dumneavoastră. De la sesiuni interactive de team building și jocuri de simulare la ateliere de dezvoltare a abilităților și prezentări inspiraționale, fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră este meticulos planificat pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor specifice ale companiei dumneavoastră.

Party de familie / prieteni / copii

Vă invităm să transformați o seară obișnuită într-un eveniment special alături de prieteni și familie în spațiul nostru dedicat petrecerilor. Indiferent de ocazie – aniversare, reuniune, sau simpla dorință de a petrece timp de calitate împreună – vă oferim un cadru perfect pentru a crea amintiri de neuitat.

Cu atmosfera noastră prietenoasă și ospitalieră, vă veți simți ca acasă în timp ce vă bucurați de activitățile și facilitățile noastre variate. De la jocuri de societate și escape room-uri captivante până la sesiuni de realitate virtuală și activități distractive pentru toate vârstele, există ceva pentru fiecare în cadrul petrecerii dumneavoastră.

Zile de naștere; corporate