COMPETIȚIA NAȚIONALĂ DE

BOARD GAMES

Înglobează 3 faze, zeci de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 10 jocuri și multe altele.

Vor exista 8 grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc (Cascadia, Azul, Ticket to Ride Europa, 7 Wonders ediția 2, Lost Ruins of Arnak, Everdell, Flamecraft și Wingspan), urmate de două semifinale cu un joc comun (Terraformarea Planetei Marte).

În finală vor ajunge 2 jucători care vor juca jocul Ark Nova.

*Premiul se va împărți diferențiat între cei mai bine clasați 8 jucători. Premiile pot crește până la festival și sunt impozabile.

*Te afli pe platforma exitreality.ro/bilete, singurul loc de unde poți face achiziția pentru un loc în Competiția Națională de Board Games. Prin ocuparea unui loc, plătind contravaloarea acestuia, ești de acord cu regulamentul competiției.

Ești pregătit?

8 grupe

Zeci de jucători

10 jocuri

1000 premii

3 runde eliminatorii + Finala

2 zile intense de competiție

50 lei / loc

Pentru a vă înscrie în Competiția Națională de Board Games, trebuie să vă rezervați un loc mai jos.
Selectați jocul la care doriți să vă înscrieți și apoi confirmați data și intervalul orar.
Puteți alege să faceți plata online în momentul rezervării locului sau puteți plăti la locația noastră – Exit Reality, Timișoara, Iuliu Maniu 23A – în maximum 48 de ore, în caz contrar rezervarea locului se anulează.

ATENȚIE!

Dacă doriți să vă înscrieți la mai multe jocuri din competiție, vă puteți înscrie la maxim 2: unul dintre jocurile de dimineață (Cascadia, Azul, Ticket to Ride Europa sau 7 Wonders ediția 2) și unul dintre jocurile de după masă (Lost Ruins of Arnak, Everdell, Flamecraft sau Wingspan).

Toate grupele de dimineață se joacă în paralel (în intervalul orar 10:30 – 14:00) și toate grupele de după masă se joacă în paralel (în intervalul orar 14:30 – 19:00). Astfel, ar fi imposibil ca un jucător să participe la mai mult de un joc dimineață sau la mai mult de un joc seara.

ATENȚIE!

1. După achitarea taxei de participare,  în cazul în care doriți să vă retrageți, Exit Reality Room SRL poate returna 80% din valoarea taxei de participare (20% fiind taxe și comisioane de procesare);

2. Retragerea se poate face doar până în data de 10 noiembrie, în condițiile expuse la punctul 1;

3. Toate taxele de participare achitate după data de 10 noiembrie sunt nereturnabile.